oude envelop
beschrijving kanotocht zweden bushcraft zweden prijzen kanotocht zweden


Tochten

 

Tijdens de tocht wordt u een zeer goede basis van het kanovaren aangeleerd maar daarnaast krijgt u ook een grondige basiscursus Bushcraft. Leer te kijken naar de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft maar ook naar de kwetsbaarheid van diezelfde natuur. Leer genieten maar ook beschermen. Naast het varen is het ook
noodzakelijk om af en toe over land te verplaatsen.
Hiervoor krijgt u bij de standaarduitrusting een
kanokarretje. Het aantal landverplaatsingen en de
aard van de verplaatsing maakt de moeilijkheidsgraad.

 

Click on image >>
routekaart kanotocht zweden


Finnmarkstour 6 dagen

De tocht voor de ware natuurliefhebber zonder al teveel
zware landtransporten. Tijdens deze kanotocht heeft
men volop de tijd om van het landschap te genieten, te
vissen en of te zwemmen. Ervaar de rust en de ruimte van de uitgestrekte meren en het knusse van de rivieren. De tocht is geschikt voor families en beginners maar ook de ervaren kanoër kan met een goed gevoel de kanotocht afleggen. Een geweldige beleving en volledig opgaan in de natuur.

Lengte: ± 69 km

Tijd: ± 6 dagen

Landtransporten: 7

Mogelijkheid tot inkopen: geen


Bergslagstour 6 dagen

Deze kanotocht begint in de provincie Värmland en voert u door waterrijke gebieden terug naar Tyngsjö in de provincie Dalarna. Onderweg volop genieten van de flora en fauna van beide provincies. Kleine meren en prachtige rivieren vormen het decor voor deze week. De tocht heeft wat zwaardere landtransporten waarbij er een aantal keren de kano gedragen moet worden. Meer geschikt voor de ervaren kanovaarder.

Lengte: ± 60 km

Tijd: ± 6 dagen

Landtransporten: 9

Mogelijkheid tot inkopen: geen


Svartälventour 7 dagen

Deze tocht voert door zowel de provincie Värmland als de provincie Dalarna. Vanaf Tyfors peddelt u over de rivier de Svartälven naar Lesjöfors om van daaruit weer via een andere route naar Tyngsjö te komen. Met een aantal zwaardere landtransporten is deze meer geschikt voor de meer ervaren kanovaarder. Een week lang genieten van Zweden met zijn kleine slingerende riviertjes en prachtige meren.

Lengte: ± 88 km

Tjd: ± 7 dagen

Landtransporten: 12

Mogelijkheid tot inkopen: geen

nederlandse vlag klein nederlandse vlag klein