Over ons

over ons
oude envelop

Over ons

 

Canoe Sweden is een onderdeel van Quest Outdoor and Adventure. Vanaf onze fantastische site in Värmland Zweden hebben wij een groot aantal schitterende kanotochten uitgezet. Deze kunt u alleen maar ook onder begeleiding doen. Verder bieden wij naast onze tochten ook Bushcraft cursussen en diverse outdoor activiteiten aan. Onder diverse kunt u denken aan o.a. boogschieten, rotsklimmen, vlottenbouwen en etc. Quest Outdoor & Adventure is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken, organiseren en begeleiden van sportieve ‘outdoor’-evenementen. Of het nu gaat om buitensport in de Belgische en Franse Ardennen of het mooie Zweden, Quest Outdoor & Adventure regelt het!
Maak op een spannende, enerverende en bewuste manier kennis met de natuur, ervaar de mogelijkheden en test op een speelse manier uw eigen kunnen. Met ruim 15 jaar ervaring binnen zowel de verschillende buitensporten bent u bij ons in goede handen.

Vakkennis, Veiligheid en Bewust omgaan met de natuur is waar Quest Outdoor & Adventure voor staat. Quest Outdoor & Adventure heeft een aantal vaste programma’s. Ook organiseren wij evenementen op maat voor scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren. Wij leveren maatwerk met creativiteit, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en respect voor ieders welbevinden.

Quest Outdoor & Adventure is flexibel en stemt zich af op de groep. Hierdoor zijn onze programma's ideaal voor bedrijven, scholen en particulieren waar een persoonlijke benadering en intensieve begeleiding zorgen voor een succesvol arrangement. Graag organiseren wij uw activiteitenprogramma. Voor toegespitst advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

 

VEILIGHEID

 

Uw veiligheid en respectvol omgaan met de natuur is onze grootste zorg!!

 

Quest Outdoor and Adventure.

nederlandse vlag klein engelse vlag klein