oude envelop
beschrijving kanotocht zweden kanotocht zweden prijzen kanotocht zweden


Prijzen

 

Klik op de onderstaande link voor de prijslijsten verhuur van kano's en de tochten onder begeleiding:

 

PDF Prijslijst verhuur kano's

PDF Prijslijst tochten onder begeleiding

 

Uitrusting & service inbegrepen in de prijs:

 

Verhuur kano's

Transfer naar het startpunt, kano, peddels, zwemvest, spade, touw, spons, vuilniszak, kano - wagen, alle park en sheltervergunningen.

 

Tochten onder begeleiding

Transfer naar het startpunt, kano, peddels, zwemvest, spade, touw, spons, vuilniszak, kano - wagen, voeding tijdens de tocht, keuken equipment set, 1 waterproof ton/tas, tent 2-persoons, slaapmatje, twee overnachtingen op de camping, Gekwalificeerde kano, bushcraft en survival instructeur, Bushcraft cursus, alle park, shelter en visvergunningen.

 

Wat is niet inbegrepen?

Persoonlijke uitgaven en reisverzekering
Persoonlijke verzekering
Vlucht/Ferry/Bus/Trein of ander transport naar Noorwegen / Zweden zijn niet inbegrepen
Eten tijdens het kamperen, de dag voor en na de tour

 

Transfer van vluchthaven naar camping

We hebben 3 verschillende prijzen. Een met een transfer vanaf de luchthaven Oslo Gardermoen (3 uur rijden), een inclusief een transfer vanaf het treinstation Karlstad (1 uur rijden) en een zonder transfer.

 

Groepen

We hebben speciale aanbiedingen voor groepen groter dan 6 personen. Jeugdgroepen krijgen altijd korting. Jeugdgroepen hebben minimaal 1 volwassene per 7 kinderen / tieners nodig. Het is ook mogelijk dat we uw busreis regelen vanuit België of Nederland. Dit voor groepen tussen 6 en 20 personen. Stuur ons een e-mail voor meer informatie!

 

Verzekering

Het gebruik van alle uitrusting van Canoe Sweden (Quest Outdoor en Adventure) valt onder de verzekering van de deelnemer. Voor kleine schade kunnen we een akkoord bereiken over een passende vergoeding. Eventuele schade aan of verlies van het gehuurde materiaal wordt direct doorberekend aan de deelnemer. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar uw verzekering. Vervoer van Canoe Zweden materieel met eigen auto is verzekerd door de eigenaar van de auto.

 

Prijzen en Boeking

Alle prijzen zijn in SEK en BTW inbegrepen. Prijzen zijn geldig tot 31 december 2021. Reserveringskosten Kr 100,00 inbegrepen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om een ​​boeking te doen !! Aanbetaling is Kr 2000.00 per deelnemer bij tochten onder begeleiding en Kr 1000.00 per deelnemer bij de huur van een kano. Verder vragen wij bij de huur van een kano Kr 1500 Borg per deelnemer voor het gebruik van de materialen. Deze borg kan voor vertrek a contant worden betaald. Bij inlevering van de materialen word deze borg direct terugbetaald. Schade of vermissing van materialen word uiteraard verrekend met de borg. Laatste betaling uiterlijk 4 weken voor aanvang van de tocht! Let op: aanbetalingen worden niet terugbetaald zodra de plaats op de tocht is bevestigd. U kunt ook in termijnen betalen. Vraag naar onze betalingsplannen!

nederlandse vlag klein engelse vlag klein