prijzen kanotocht zweden

Prijzen kanotocht Zweden
oude envelop
beschrijving kanotocht zweden kanotocht zweden prijzen kanotocht zweden

Prijzen kanotocht Zweden

 

Klik op de onderstaande link voor de prijslijsten verhuur van kano's en de tochten onder begeleiding:

 

PDF Prijslijst verhuur kano's 2024

PDF Prijslijst tochten onder begeleiding 2024

 

Uitrusting & service inbegrepen in de prijs:

 

Verhuur kano's

Transfer naar het startpunt, kano, peddels, zwemvest, spade, touw, spons, vuilniszak, kano - wagen, alle park en sheltervergunningen.

 

Tochten onder begeleiding

Transfer naar het startpunt, kano, peddels, zwemvest, spade, touw, spons, vuilniszak, kano - wagen, voeding tijdens de tocht, keuken equipment set, 1 waterproof ton/tas, tent 2-persoons, twee overnachtingen op de camping, Gekwalificeerde kano, bushcraft en survival instructeur, Bushcraft cursus, alle park, shelter en visvergunningen.

 

Wat is niet inbegrepen?

Persoonlijke uitgaven en reisverzekering
Persoonlijke verzekering
Vlucht/Ferry/Bus/Trein of ander transport naar Noorwegen / Zweden zijn niet inbegrepen
Eten tijdens het kamperen, de dag voor en na de tour

 

Transfer van vluchthaven naar onze site

We hebben 3 verschillende prijzen. Een met een transfer vanaf de luchthaven Oslo Gardermoen (2 uur rijden), een inclusief een transfer vanaf het treinstation Arvika (Zweden) / Kongsvinger (Noorwegen) (40 minuten rijden) en een zonder transfer.

 

Groepen

We hebben speciale aanbiedingen voor groepen groter dan 6 personen. Jeugdgroepen krijgen altijd korting. Jeugdgroepen hebben minimaal 1 volwassene per 7 kinderen / tieners nodig. Het is ook mogelijk dat we uw busreis regelen vanuit België of Nederland. Dit voor groepen tussen 6 en 20 personen. Stuur ons een e-mail voor meer informatie!

 

Verzekering

Het gebruik van alle uitrusting van Canoe Sweden (Quest Outdoor en Adventure) valt onder de verzekering van de deelnemer. Voor kleine schade kunnen we een akkoord bereiken over een passende vergoeding. Eventuele schade aan of verlies van het gehuurde materiaal wordt direct doorberekend aan de deelnemer. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij naar uw verzekering. Vervoer van Canoe Zweden materieel met eigen auto is verzekerd door de eigenaar van de auto.

 

Prijzen en Boeking

Alle prijzen zijn in SEK en inclusief BTW. Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2024. Reserveringskosten Kr 100,00 inbegrepen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om te kunnen boeken!! Als je wilt boeken, stuur dan een e-mail naar: info@canoesweden.eu Wij sturen u dan een boekingsformulier. Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende boekingsformulier sturen wij u een factuur. Deze factuur bestaat uit 50% van de totale kosten en de borg voor het gebruik van de uitrusting en materialen. De borg bedraagt SEK 1500 per persoon of SEK 3000 per gezin. Als de uitrusting en materialen in goede staat worden ingeleverd wordt deze borg direct teruggestort. Beschadiging of vermissing van materialen wordt uiteraard verrekend met de borg. Borg overschrijdende kosten moeten worden betaald. Laatste betaling is voor de start op onze locatie in Zweden. U kunt met kaart betalen.
U kunt ook in termijnen betalen. Vraag naar onze betalingsplannen!

nederlandse vlag klein engelse vlag klein